https://www.traditionrolex.com/16 Na křtu Hot Sisters swingovali všichni včetně barmanů | Muzimax.cz
Na křtu Hot Sisters swingovali všichni včetně barmanů

Na křtu Hot Sisters swingovali všichni včetně barmanů

31.03.2016 - 15:00

Reportáže

Na pondělním  křtu dívčího swingového tria HOT SISTERS / Swing je můj king to swingovalo jako o závod. Křest proběhl v první polovině vyprodaného devadesátiminutového koncertu v Malostranské besedě, kde trojice swingujících dam s kapelou zahrála všechny skladby ze svého nového alba Swing je můj king. Milými kmotry byli Iva Hüttnerová a Jiří Stivín. Oba tomuto projektu ze srdce popřáli vše nejlepší a hodně zdaru. Jiří Stivín byl tak nadšen, že Hot Sisters pozval na další nahrávky do svého studia.

Trio Hot Sisters doprovodili skvělí muzikanti. V první řadě klavírista a producent alba Miroslav Lacko, Bob Zajíček na kornet, Vojtěch Havelka na kytaru, dále Jan Šimůnek housle, violinofon, Martin Jůzl trubka , Tomáš Černý klarinet, Josef Pospíšil pozoun, Jiří Polydor klavír, Antonín Šturma kytara a kontrabas, Daniel Kozel kontrabas a Petr Mikeš na bicí. 

Vojtěch Havelka si s Hot Sisters také zazpíval, a to v oblíbené písni Pražská kavárna.  

Obecenstvo bylo nadšené, swingovali všichni včetně barmanů a bylo potvrzeno, že takovou atmosféru Malostranská beseda dlouho nezažila!

Zdroj: management Hot Sisters

Foto: Martina Houdek

Fotogalerie

https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16