https://www.traditionrolex.com/16 Jana Kratochvílová v knihovně | Muzimax.cz
Jana Kratochvílová v knihovně

Jana Kratochvílová v knihovně

30.03.2016 - 07:00

Rozhovory

Autor: Ivan Rössler

31. března od 19:30 se uskuteční koncert Jany "Uriel" Kratochvílové. Jana je nadčasová, nadpozemská a tak moje první otázka nemohla znít jinak než:

Co je nového ve Vesmíru?
Hlavně to, že z Centra Galaxie proudí Nové proudy Super Gama paprsků/Rays, které zvyšují vše, co je připravené pro zdvih do vyšších frekvenci - dimenzí! Doslova je Doba Probouzeni se z Kómatu dosavadní tuhé/materiální Existence do té Pravé - Spirituální!

Zpátky na zem. Co bude nového na koncertě?
Nadcházející koncert 31. 3. má téma: Time Travelling hlavně z Budoucnosti sem. A obsahuje plejádu super nových songů, vedle našich rockových superhitů!

Mluvíte o budoucnosti. Co vaše budoucnost?
Chystáme zbrusu nové Album "RUBY ROSE MAYHEM“ autorské Trojice: George Hermes Hrubeš, Pavel Thorn Trnavský & Uriel JK. Také se chystá re-release & re-mix našeho legendárního Alba "BOHEMIAN"!! A také spousta nových koncertů, o kterých je nejlépe se informovat na našich Web stránkách . Těšíme se na všechny naše fanoušky, jak na koncertech, tak i na našich Web stránkách!

Máte nějaké nové motto?
"Puris omnia pura" (čistému vše čisté) a též platí naše vlastní, dosavadní Motto Illuminati.ca:
"Jak myslíme, Tak Manifestujeme"(George/Illuminati.ca).


Ivan Rössler

Fotogalerie

https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16