https://www.traditionrolex.com/16 Michal Ambrož představuje videoklip ke skladbě Srdeční příběh | Muzimax.cz
Michal Ambrož představuje videoklip ke skladbě Srdeční příběh

Michal Ambrož představuje videoklip ke skladbě Srdeční příběh

13.03.2017 - 09:42

Zprávy

Poslední den v březnu se Michal Ambrož s obnovenou sestavou kapely Hudba Praha vydává na celorepublikové turné ke svému nejnovějšímu studiovému albu Srdeční příběh.

Album, jehož producentem byl David Koller, a které bylo příznivě přijato kritikou i veřejností, tak budou mít příležitost slyšet na živo fanoušci v devíti městech České republiky.  Jako pozvánku na turné Michal Ambrož představuje videoklip ke skladbě Srdeční příběh.

Videoklip vznikl 13. října na křtu alba Srdeční příběh v pražském Paláci Akropolis.  Střih klipu obstaral bubeník Adam Koller.

Série koncertů začne 31. března v Kolíně a zastaví se v devíti městech. S devadesátiminutovým hudebním programem, jež bude zahrnovat skladby z aktuálního alba „Srdeční příběh“ i výběr z největších hitů Hudby Praha, se dále zastaví v Českých Budějovicích, Brně, Chrudimi, Zlíně, Čelákovicích, Lounech, Aši a turné zakončí v pražském Lucerna Music Baru.

Kapela Michal Ambrož & Hudba Praha se na turné představí v následující sestavě: Michal Ambrož (zpěv), Michal Pelant (kytara, zpěv), Jakub Vejnar (baskytara), Jakub Doležal (saxofon, zpěv), Martin Kopřiva (bicí ), Magdalena Krištofeková (zpěv), Matěj Belko (klávesy), Jarda Čížek (zvuk), Radovan Jelínek (kytara, housle) a Markéta Tošovská (zpěv).

 

Fotogalerie

https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16