NoControl: "Nesmíte se bát říci NE"

NoControl: "Nesmíte se bát říci NE"

21.06.2016 - 08:36

Zprávy

NoControl jsou poměrně novým zjevením na slovenské hudební scéně, navzdory krátké době existence kapely se na nedostatek fanoušků stěžovat nemohou. Po jejich nedávném singlovém debutu se skladbou VŠETKÝCH NEPREKRIČÍŠ přicházejí se svým prvním videoklipem ke skladbě TÁ PRAVÁ.

Videoklip vznikl ve spolupráci s režisérem Laco Rychtarikem a kapela si spolupráci s ním velmi pochvalovala. Autorem hudby je kytarista skupiny Jimi Cimbala a o textovou složku se postaral Michal Žitňanský, frontman kapely ZOČI VOČI. "Tato skladba není žádný zamilovaný opušťák, jak by se z názvu mohlo zdát. Snažili jsme se jí říct, že nemá smysl zůstávat v nefunkčních vztazích, a i když je to těžké si to někdy přiznat, jsou to situace, které nakonec mají jen dva poražené a žádného vítěze. Proto se nesmíte bát říci i NE a jít svou cestou dál. Asi každý si už takovou situací prošel a věříme, že mnozí se v textu najdou ", popisují svůj záměr NoControl.

V současnosti se NoControl věnují přípravě svého debutového alba, jehož vydání avizují na podzim a slibují svým fanouškům i ​​netradiční pohled do zákulisí nahrávání.

Zdroj: Randal Group Production