Nèro Scartch Dubstract Remix

Nèro Scartch Dubstract Remix

17.01.2017 - 09:17

Zprávy

Nèro Scartch chystá na leden a únor dvě novinky. V rámci první z nich spojil síly s druhou stranou spektra elektronické hudby a pod taktovkou nadějného mladého producenta Dubstracta společně udělali klubový remix písně Ghost ze Nèrova sólového debutu Piece of My Life.

,,Dubstract hrával se živým bubeníkem po klubech a poznali jsme se tak, že potřeboval na jeden koncert záskok. Tak jsem do toho šel a hrozně mě to bavilo. Zaujalo mě, že hraje jako jeden z mála v tomhle žánru i spoustu vlastních věci, který se navíc kvalitou těm světovým, se kterými je mixuje, hravě vyrovnají. Lidi v klubu byli úplně bez sebe!" vysvětluje Scartch. Poté Dubstract objevil Nèrovu sólovou tvorbu a rozhodnul se protnout dva světy moderní klubové hudby s tou ambientní a kytarovou. Remix se postupně vytvářel a dopilovával už od července 2015, než se ve finále předal ke smíchání Ristovi Sokolovskému ze studia Barrandov Sound. „Jsem moc rád za tuhle zkušenost a že jsem Rista poznal. Určitě bych s n&iac ute;m rád udělal i něco z mýho novýho alba, na kterém zrovna pracuju," pochvaluje si Dubstract. „S Nèrem si navzájem pouštíme svý nový věci, co chystáme a i on se bude na novince spolupodílet, a to z hlediska produkce."

Píseň zmasteroval dobře známý Ecson Waldes a o cover art se již tradičně postaral světově proslulý designér Pavel Fuksa.

Zdroj: Indies Scope