https://www.traditionrolex.com/16 Postřižiny Tomáše Matonohy přitvrdili Fru Fru | Muzimax.cz
Postřižiny Tomáše Matonohy přitvrdili Fru Fru

Postřižiny Tomáše Matonohy přitvrdili Fru Fru

16.08.2016 - 21:01

Zprávy

Tomáš Matonoha usedl na režisérskou židli a připravil parafrázi slavného snímku Postřižiny ve videoklipu kapely Fru Fru. Skladbu Tak jak natočila kapela na své zatím poslední album Freak Show a nyní je základem pro lehce nadnesený a usměvný videoklip. Herec Tomáš Matonoha se přesunul na druhou stranu kamery a v případě tohoto snímku se stal scénáristou a režisérem. Hlavní role svěřil Tomaši Měcháčkovi a Milušce Bittnerové.

Prostředí dalešického pivovaru je natolik známé, že od první návštěvy bylo jasné, jak bude klip vypadat. Tomáš Matonoha přiznává, že skladbu Tak jak z počátku chtěl pojmout jinak. „Úplně první nápad na tento klip, byl taneční souboj mezi mužem a ženou, ale po kratké ,,exkurzi''pivovaru  v Dalešicích, jsme se rozhodli maximalně využít malebného prostředí a celý koncept změnit. Pivovar a pivo Postřižiny se staly naší inspirací pro tuto píseň.“ I pro zpěváka a autora kapely Fru Fru Václava Bartoše to byla nová zkušenost. „Jsem rád, že jsme tento klip natočili. Točit v Dalešicích byl, pro mě jako fanouška Postřižin, splněný sen. Navíc jsme tím uzavřeli kapitolu nazvanou Freak Show a těšíme se co přinese budoucnost.

Tímto klipem ukončuje kapela veškerou práci na posledním albu a srpen ve znamení práce na nových skladbách a snad i albu. Kapela Fru Fru v současné době lehce hybernuje hlavně z důvodů zaneprázdněnosti všech členů v jiných hudebních projektech.Václav Bartoš a Vladimir dokončují novou desku mimo kapelu Fru Fru s pracovním názvem ,,Kucharsky“ s Janem Coufalem, bývalým členem kapely a zároveň permanentnim hostem. Kapela FruFru si bude chtít vyzkoušet jak budou nové skladby fungovat na koncertech a planuje zimní výjezd do klubů..

Zdroj: Indies Scope

Fotogalerie

https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16