Registrace na Klubovou noc festivalu United Islands zahájena, hlásit se mohou interpreti z Česka i ze zahraničí

Registrace na Klubovou noc festivalu United Islands zahájena, hlásit se mohou interpreti z Česka i ze zahraničí

16.02.2017 - 10:25

Zprávy

I v letošním roce se začínající hudebníci a jejich fanoušci mohou těšit na Klubovou noc, večer věnovaný talentovaným začínajícím kapelám a interpretům. Klubová noc probíhá v několika pražských hudebních klubech současně a představí to nejlepší nejen z české, ale i ze zahraniční mladé alternativní scény. Uzávěrka přihlášek je již tuto neděli 19. února.

Klubová noc představuje jedinečnou možnost pro začínající kapely představit se publiku na prknech jednoho z více než desítky etablovaných pražských hudebních klubů, ve kterých akce tradičně probíhá. A nejen to:  ty nejlepší kapely si v následujícím ročníku zahrají na hlavní části open air festivalu United Islands of Prague, který každoročně navštěvují tisíce lidí.

Přihlášku na Klubovou noc může poprvé v historii zaslat jakákoliv hudební formace, kapela či interpret nejen z České republiky, ale i ze zahraničí. Jen v loňském roce celkem zahrála a zazpívala ve třinácti pražských klubech více než padesátka jednotlivců a kapel, “ vysvětluje Martin Gerle, projektový vedoucí festivalu United Islands of Prague.

Přihlášení probíhá online skrze registrační formulář umístěný na www.unitedislands.cz/booking.

Více informací na www.unitedislands.cz, případně na facebookovém profilu www.facebook.com/unitedislandsofprague.