https://www.traditionrolex.com/16 Skupina Rybičky 48 objevila ideálního muže a věnuje ho všem ženám! | Muzimax.cz
Skupina Rybičky 48 objevila ideálního muže a věnuje ho všem ženám!

Skupina Rybičky 48 objevila ideálního muže a věnuje ho všem ženám!

15.02.2018 - 15:39

Zprávy

Autor: Zdena Selingerová

Skupina Rybičky 48 přichází se speciálním dárkem pro dámy, dívky, holky, dcery, sestry, matky, babičky, vnučky, zkrátka ŽENY. Kapela vydává svůj dosud nejdelší klip v kariéře a věnuje jej krásnější polovině lidstva, neboť ženy jsou dle slov muzikantů z Rybiček 48 jejich nekonečnou inspirací.

Kluci během natáčení prošli velkou proměnou. Rybičky 48 se v rámci aktuálního klipu změnily v kapelu The Fishes, která velmi připomíná svou stylizací legendární The Beatles. Ke skvělé atmosféře natáčení přispěla i Martina Pártlová, která si zahrála hlavní roli. Role kamarádky se ujala Veronika Arichteva. Hlavní mužské role se zhostil jeden z nejvyhledávanějších českých fitness trenérů Karel Frýd, který ztvárnil ideálního muže v podobě robotického modelu MUŽ 3000 velmi realisticky. Samotné přípravy natáčení trvaly bezmála 3 týdny, ale i samotné třídenní natáčení bylo náročné jak pro herce tak kapelu, která prošla zatím největší vizuální proměnou.

„Proč kapela ze 60 let? Píseň Ženy v nás tuhle dobu prostě evokuje a díky klipům a dnešní technologii si můžeme s klukama zahrát v jakékoliv hudební éře za posledních 100 let :D“, dodává kytarista Petr Lebeda a klip tak může být i malou reminiscencí k beznadějně vyprodanému turné Rybičky 48 - 115 let Tour, které odehrála kapela loni na podzim.

Kuba Ryba říká: „Ke klipu jsme samozřejmě přistupovali s naším heslem: náš humor začíná tam, kde končí veškerá legrace.” A dodává: „Všichni herci byli dokonalí a šlo o jedno z nejlepších natáčení, kdy jsme měli u sebe opět našeho dvorního kameramana a režiséra Ondřeje Soukupa a produkčního Marka Nedvěda.“ 

„Písnička je věnována ženám a klip jsme se rozhodli zveřejnit nyní, na Valentýna z jednoho prostého důvodu. Přijde nám nesmyslné oslavovat lásku jeden den v roce. To je jako s Vánocemi, kdy jsou na sebe v jeden den všichni hodní. Domníváme se, že lásku a úctu k ženám bychom měli pěstovat každý den v roce!“, dodává za celou kapelu zpěvák Kuba Ryba.

Slova svého frontmana potvrzuje kapela exkluzivním bonusem v podobě speciálního koncertu ve stylu Ladies Night, pro 1.000 žen, které se zúčastnily výzvy a přihlásily se do kapelního newsletteru s tím, že mají zájem na Valentýna zhlédnout nový klip Ženy. „Vyvolenou tisícovku žen budeme losovat z bezmála deseti tisíc příslušnic něžného pohlaví, které se do našeho projektu Ženy přihlásily. Víme, že se tak ani zdaleka nedostane na všechny zájemkyně, avšak nechtěli jsme dělat další megakoncert, ale spíš večer proměnit v nezapomenutelnou party v příjemné atmosféře klubu,“ dodává manager skupiny Martin Řehoř. Koncert se uskuteční v dubnu a o bližších podrobnostech bude kapela vyvolené ženy informovat, již teď je však jasné, že účastnice koncertu se mohou těšit na mnohá nejen hudební překvapení.

Skupina Rybičky 48 vznikla v roce 2002 a za dobu svého fungování se posunula na pozici české pop-punkové jedničky a patří tak mezi přední festivalové a koncertní stálice české hudební scény. Na svém kontě má přes tisíc koncertů v České republice i zahraničí. Hudebníci jsou proslulí svou velmi energickou a zábavnou show, kterou dokáže vtáhnout do děje fanoušky několika rozdílných generací a prakticky všech věkových skupin. To potvrdil na konci minulého roku dva měsíce dopředu vyprodaný výroční koncert k 15. narozeninám skupiny v pražském Foru Karlín.

Zdroj: Zdena Selingerová

Fotogalerie

https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16