Wau, toto si musíte poslechnout!

Wau, toto si musíte poslechnout!

13.06.2017 - 12:17

Zprávy

Autor: Soňa Karavasileva

Jak často dostanete možnost poslechnout si některý z klasických českých nebo slovenských "slaďáků" s hudebním doprovodem symfonického orchestru? Tato zajímavá a hlavně uchu každého, menšího i většího romantika, lahodící kombinace přichází na ojedinělém CD s názvem Nezapomenutelné lásky.

Tradiční melodie romantických skladeb byly nově nahrány Symfonickým orchestrem Slovenského rozhlasu pod taktovkou dirigenta Mária Košika. Samotní interpreti byli nápadem a výsledkem spolupráce nadšení a pozitivní reakce fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat.

Klasiky "Pěkná, pěkná, pěkná" od Janka Ledeckého, kterou si po prvním vyslechnutí zamilujete a jinak ji už slyšet chtít nebudete, "Miluji se čím dál víc" od Petra Kotvalda, která díky orchestru dostane neskutečnou sílu, nebo Hammelova nádherně znějící "Čierna ruža" plus další. Nezapomenutelné lásky by neměly chybět ve sbírce každého, kdo se rád nechá unášet tóny pomalejších, příjemných a vyznáními nabitých písní. Příjemným překvapením je energická novinka, československý duet "Čas odpouští" v podání Elis Mraz a Michala Vargu. V tomto duetu se najde každý, kdo už má za sebou vážnější vztah. 

Nezapomenutelné lásky si nyní můžete pořídit i vy na stránce Bontonland.cz. Titul přináší vydavatelství LaPlataRecords.sk. Nové a bohaté hudební provedení v kombinaci s klasickými texty nestárnoucích hitů vám přinesou krásné chvíle pohody a romantiky.

 

Autor: Soňa Karavasileva

Fotogalerie