Beego Shea

Zobrazení profilu: 2983x

Profese: Zpěvačka, zpěvák, skladatelka, producentka, lektorka individuální výuky zpěvu SIF
Žánr: Blues, Jazz, Pop-rock, Rock'n'roll
Datum narození: 14.08.1991
Znamení: Lev
Město: Praha
Kraj: Hlavní město Praha
Země: Česká republika

Biografie

KDO JE BEEGO SHEA?

Beego Shea je zpěvačka, skladatelka a producentka původem ze Slovenska.

Její cesta za hudební kariérou ji přes působení v kostelním sboru a nespočet pěveckých soutěží zavedla do Prahy, kde pokračuje v naplňování svého nejen hudebního snu dodnes.

Začala v pražské bigbeatové kapele, kde prošla opravdovou rockovou školou a také získala svůj alias Beego. Nedlouho na to iniciovala rozmanité revivalové projekty jako Czech Pussycat nebo Madonna revival a angažovala se v tanečních aktivitách skupiny Colors of Dance. Svůj pěvecký potenciál pak dále rozvíjela na soukromých hodinách operního zpěvu u paní profesorky Vavrečkové, uznávané operní pěvkyně.

V letech 2010 – 2015 působila  jako frontmanka úspěšné pražské kapely “Dirty Blondes” se kterou odehrála stovky koncertů po celé Evropě, nahrála dvě studiová alba a natočila několik hudebních videoklipů. Během tohoto angažmá také jako host spolupracovala se špičkou české alternativní hudební scény.

Beego je autorkou unikátní techniky výuky zpěvu, kterou sama zavedla do praxe: začínajícím zpěvákům pomáhá rozvíjet hlasový potenciál pomocí použití zrcadel.Ve vlastním projektu s názvem singingisfun.cz individuálně vyučuje zpěv již řadu let. Jejím studiem prošly úspěšně, desítky studentů.

Společně s dalšími čtyřmi Iniciátorkami a dvěma externími kouči založila neziskovou organizaci “New Life young helping young”. S touto myšlenkou motivovat a pomáhat lidem přisla Beego v roce 2012 a od té doby již organizace podpořila několik jednotlivců se splněním jejich životního snu.

V roce 2015 se Beego Shea ( Bígo Šej) začala naplno věnovat své sólové dráze a momentálně pracuje společně se svým týmem producentů na projektu “Inspire Others”.

Zobrazit více Zobrazit méně

Sledujte nás na facebooku:

Beego Shea
Beego Shea
počet hlasů: 5

Mp3

Fotogalerie