https://www.traditionrolex.com/16 Wallart | Muzimax.cz

Wallart

Zobrazení profilu: 1445x

Kategorie: Kapely
Žánr: Hardcore, Metal
Město: Olomouc
Kraj: Olomoucký
Země: Česká republika

Biografie

We Are The Motion,
pětičlenná parta z Hanušovic/Olomouce, natočila v novém složení svůj vůbec první klip na nový single s názvem Wallart, který se představuje zhruba rok po vydání debutového alba Nameless. Skladba kombinuje prvky Rock'N'Rollu a Rapu ve spojení s metalcorovými breakdowny.

Wallart je o nikdy nekončící párty, na níž se odehrává spousta menších příběhů a ještě více šíleností. To se promítá i v textu, který atmosféru párty umocňuje. Skutečná párty pak probíhala i při natáčení, vzhledem k povaze klipu bylo totiž potřeba navodit tu správnou atmosféru a pořádně se uvolnit, tak jak to všichni známe a umíme.  

Natáčení proběhlo letos na konci července v prostorách olomouckého klubu "The Hunt Club". O režii, kameru a postprodukci se postaral šikovný Rusty Shepherd. Produkce, nahrávání, mix a mastering zvuku byly svěřeny do schopných rukou Filipa Vlčka z kapely John Wolfhooker. Ten s kapelou spolupracoval již v minulosti, a to právě na albu Nameless.

Zobrazit více Zobrazit méně
Wallart
počet hlasů: 0

Mp3

Fotogalerie

https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16