INNERSPHERE

Zobrazení profilu: 1743x

Kategorie: Kapely
Žánr: Black Metal, Death Metal, Heavy Metal, Progressive Metal, Thrash Metal
Vznik kapely: 2015
Město: Plzeň
Kraj: Plzeňský
Země: Česká republika

Biografie

INNERSPHERE je plzeňská tvrdě metalová kapela mísící prvky thrash/melodic-death/heavy metalu s určitou progresí, growlovými a screamovými zpěvy a výrazně kytarovou tvorbou. Kapelu zakládají na konci roku 2015 kytaristé/zpěváci Míra Litomerický (ex-Return To Innocence) a Tomáš Sršeň (ex-Mean Messiah) a vzniká prvotní tvorba. Za bicí usedá Tomáš Lebenhart (Alter in Mind) a baskytary se chopil David Hradílek. V této sestavě se vydává v říjnu 2016 debutové EP a hrají se koncerty různě po republice. Vydání EP je podpořeno řadou kladných recenzí.

      V prosinci 2016 dochází ke změně v sestavě, na postu kytaristy je nově Lukáš Mai (Sinetrium) a na baskytaru Jan „Kaťas“ Karel (Self-Hatred, Llyr). V této aktuální sestavě se pracuje na nové, progresivnější tvorbě a dotváří se materiál pro první dlouhohrající desku. Kapela zaznamenává další řadu koncertů včetně květnové „Spring Storm Tour“ (společně s Tortharry a SDOS) pod záštitou Metalgate a vyráží i za hranice domoviny. Také se poprvé dostává do nezávislých online rádií v zahraničí.

    Kapela natočila začátkem srpna 2017 singl  s klipem „Black Forest“ z připravované desky. Jeho zveřejnění je podpořeno středoevropskou "Black Autumn" tour. Deska se bude natáčet v lednu 2018 s plánovaným vydáním na jaře 2018.

Zobrazit více Zobrazit méně

Sledujte nás na facebooku:

INNERSPHERE
INNERSPHERE
počet hlasů: 1

Mp3

Fotogalerie