KAREL BLÁHA

Zobrazení profilu: 5374x

Profese: Zpěvák, Zpěvák, Charismatický tenor, Herec
Žánr: Hip Hop, Opera, Pop, Revival, Středověká hudba, Šanson, World music
Datum narození: 20.09.1947
Znamení: Panna
Město: Praha
Kraj: Hlavní město Praha
Země: Česká republika

Biografie

KAREL BLÁHA, zpěvák, dlouholetý solista hudebního divadla v Karlíně, Praha.

KAREL BLÁHA - Charismatický tenor, který svou pěveckou kariéru spojil s operetou a muzikálem, začínal profesionální dráhu v pražském Rokoku a strávil třicet let na jevišti Hudebního divadla v Karlíně. Studoval operní zpěv na Státní konzervatoři v Ostravě a Praze, a také na italské Akademii Santa Cecilia.

Itálii miluje, často se do ní vrací a slavné italské hity se staly i tématem jeho druhého sólového alba. Karel Bláha je rovněž zábavným vypravěčem historek nejen z divadelního zákulisí, spolu s PhDr. Jiřím Levým sepsal vzpomínkovou knihu Tak to je život. Kus světa procestoval s fotbalovým mužstvem Amfora.

Hraje rád tenis, jeho syn Karel Bláha jr. je organizátorem Memoriálu Strýčka Jedličky.

Jsem otevřený široké škále hudebních směrů a vítám příchozí příležitosti!- Hudební a zábavní pořad divadelních skečů a hudebního repertoáru založeného na klasickém muzikálu (My Fair Lady, West side Story a klasických titulů Rosemary, Veselá vdova a Pagannini)- Velký italský písňový repertoár (Bocceli, San Remo)- Alternace známých osobností v zábavném večeru společně s Karlem Bláhou – Valerie Zavadská, Michaela Dolinová, Jiří Krampol- Při slavnostních příležitostech jsme schopni Vám zpříjemnit Váš firemní večer- Nazpívání státních hymen různými jazyky včetně i cizích státních hymen (zpíval na veřejných událostech státní hymny například Davis Cup apod.)- Veřejná možnost zpěvu při velkých sportovních akcích- Možnost zprostředkování baletního souboru (moderního a klasického baletu)- Konkurz – divadelní parodie Itálie, Francie, Maďarsko, Zimbabwe, Anglie, Čína, Rusko...- Duety – Michaela Dolinová a sólistky státní Opery Praha- Imitace hlasů

Zobrazit více Zobrazit méně

Sledujte nás na facebooku:

KAREL BLÁHA
KAREL BLÁHA
počet hlasů: 7

Fotogalerie