Miroslav Stern

Zobrazení profilu: 359x

Profese: Zpěvák
Žánr: Pop
Datum narození: 08.03.2006
Znamení: Ryby
Město: Praha
Kraj: Hlavní město Praha
Země: Česká republika

Biografie

Miroslav Stern (8. března 2006) je český zpěvák. Na svém kontě má od začátku svého působení 3 studiově nahrané hudební nosiče.

Zpívá nejen česky, ale i německy, anglicky a slovensky.

Celkově nazpíval bez mála 200 písní. Spolupracuje s mnoha významnými umělci nejen u nás, ale i v zahraničí. V roce 2022 vyšlo první hudební album přes gramofonovou společnost Supraphon do prodeje v digitální podobě.

Miroslav Stern se narodil 8. března 2006 ve Stodě jako jediný syn svého otce a jako první syn své matky. V mládí chtěl být zpěvákem, ale na přání své matky se v jedné z Plzeňských ZUŠ učil hře na hudební nástroj a své vášni se tak věnovat nemohl. Po několika uplynulých letech se rozhodl své největší vášni, ke které velmi tíhnul věnovat naplno, a tak hru na hudební nástroj ukončil. Zpěvu se začal věnovat a na začátku roku 2021 začal se svou sólovou pěveckou dráhou, kterou započal nahráváním své první hudební desky. I když se může zdát, že začátky měl jednoduché, opak je pravdou. V průběhu nahrávání svého prvního hudebního alba mu bylo diagnostikováno vážné onemocnění a musel být ihned hospitalizován. Natáčení alba tak muselo být pozastaveno až do března roku 2022, kdy byl již schopen své album dokončit. V září roku 2022 toto album vydal přes hudební vydavatelství Supraphon a začal pracovat na svých zbrusu nových albech.

Zobrazit více Zobrazit méně

Sledujte nás na facebooku:

Miroslav Stern
Miroslav Stern
počet hlasů: 9

Fotogalerie