https://www.traditionrolex.com/16 Iron Maiden - Legacy Of The Beast Tour 2021 | Muzimax.cz

Iron Maiden - Legacy Of The Beast Tour 2021

17.01.2022 12:49 - 20.06.2022 12:49

Účinkující:

Další účinkující:

Iron Maiden

Typ akce:

Koncert

Místo konání:

Sinobo Stadium

Kraj:

Hlavní město Praha

Město:

Praha

Země:

Česká republika

Ulice:

U Slavie 1540/2A, Praha

Vážení zákazníci,
Vzhledem ke stávající situaci s epidemií koronaviru SARS-CoV-2 jsme byli nuceni zrušit termín koncertu kapely IRON MAIDEN který se měl konat dne 15.6.2021 v Sinobo Stadium v Praze.
Zrušený koncert se bude konat v novém termínu dne 20.6.2022 v Sinobo Stadium v Praze. Vaše původní vstupenky na tuto akci zůstávají nadále v platnosti.
V případě, že se akce ruší, je pořádající agentura LIVE NATION CZECH REPUBLIC s.r.o. v souladu se zákonem č. 247/2020 Sb., v účinném znění, o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na oblast kulturních akcí, oprávněna zákazníkovi nabídnout poukaz v minimálně stejné hodnotě, jaká je hodnota původní zakoupené vstupenky na zrušenou akci. Tento poukaz bude vydán ticketingovým operátorem Ticketmaster Česká republika nebo Ticketportal. Zákazník poté může uplatnit poukaz při dalším nákupu z nabídky pořadatelem nabízených akcí, jejichž výčet je k nalezení na www.livenation.cz a https://www.ticketmaster.cz / www.ticketportal.cz
V případě, že vám nový termín akce nevyhovuje, máte možnost požádat o vrácení vstupného prostřednictvím příslušné ticketingové společnosti.
Alternativně, je možné zažádat o vydání poukazu, který lze uplatnit na některou akci pořádanou naší společností LIVE NATION CZECH REPUBLIC s.r.o., dle podmínek níže.
Dear customers,
Due to the current situation with the SARS-CoV-2 coronavirus epidemic we were forced to cancel the IRON MAIDEN show date, which was to take place June 15th 2021 in Sinobo Stadium in Prague.
The canceled concert will take place on the new date of June 20th, 2022 in Sinobo Stadium in Prague. Your original tickets for this event remain valid.
In case the event is canceled, the organizing agency LIVE NATION CZECH REPUBLIC s.r.o. in accordance with Act No. 247/2020 Coll., as amended, on certain measures to mitigate the effects of the coronavirus known as SARS CoV-2 epidemic on cultural events, is allowed to offer the customer a voucher at the price at least equal to the price of the original purchased ticket for the canceled event. This voucher will be issued by ticketing operator Ticketmaster Czech Republic or Ticketportal. The customer can then use the voucher for the next purchase from the offer of events offered by the organizer, the list of which can be found at www.livenation.cz , and https://www.ticketmaster.cz www.ticketportal.cz
In case the rescheduled date does not suit you, you can request a refund via respective ticketing operator.
Alternatively, you have an option to request issuance of a voucher which can be exchanged for a show ticket to an event organized by LIVE NATION CZECH REPUBLIC s.r.o., as per the conditions below.
Iron Maiden - Legacy Of The Beast Tour 2021

https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16