https://www.traditionrolex.com/16 Legendární Kamil Jasmín se vrací na hudební scénu | Muzimax.cz
Legendární Kamil Jasmín se vrací na hudební scénu

Legendární Kamil Jasmín se vrací na hudební scénu

10.03.2016 - 15:00

Zprávy

Legendární ska-dechovková kapela Kamil Jasmín hlásí návrat na hudební pódia. Autoři nestárnoucích hitů „Na tu svatbu s mojí milou“, „Kolik ještě holek?“ či „Nosme hůl!“ vystoupí v pátek 11. března od 20,30 hodin v pražské Malostranské besedě. Jako host se představí pražská „rhythm and funky“ formace Vrtule 1.

„Kamil Jasmín je zpět. Na pódia se vrací s podobnou energií a elánem jako před lety v době jejich největší slávy, kdy pravidelně vystupovali po českých klubech a festivalech a zahráli si i po boku známých kapel jako Tata Bojs, Sto zvířat či Bluesberry. Těšit se můžete na skvělou muziku, pozitivní náladu a atmosféru a chybět samozřejmě nebude série jejich největších hitů,“ říká šéf produkce Malostranské besedy David Dvořák.

Kapela Kamil Jasmín vznikla v roce 1991 a aktivní byla až do roku 1998. V jejím čele stojí Šimon Ornest (altsaxofon, zpěv), kterého můžete znát z oblíbeného hudebního seskupení The Tap Tap. Dále v ní v současnosti působí Hynek Bartoš (barytonsaxofon), Bohouš Tůma (trombon), Petr Svatoš (klávesy, zpěv), Jiří Genrt (tuba) a Tomáš Knotek (buben).

„Na koncert v Malostranské besedě si kapela Kamil Jasmín přizvala také své hosty – pražskou skupinu Vrtule 1, hrající hudbu s prvky funky a jazzu doprovázenou osobitými českými texty. Přijďte si je poslechnout, zatancovat a užít si pohodový večer. Vstupenky stojí 150 korun,“ dodává Dvořák

Zdroj: TOPART MEDIA

https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16