Unleash The Beasts 2024

12.04.2024 18:00

Účinkující:

Další účinkující:

GATE CRASHER, SYRIDAS , ChráNěná Dílna

Typ akce:

Festival

Místo konání:

Barrák Music club

Kraj:

Moravskoslezský

Město:

Ostrava

Země:

Česká republika

Vážení příznivci a milovníci rockové a metalové hudby, další ročník klubového minifestivalu "Unleash The Beast" je po roce zpět a tento ročník vám naservíruje pořádnou dávku od začátku do konce. Jedná se již o třetí ročník festivalu a letos vám nabídneme i kapely, které patří mezi elitu české rockové hudební scény! "Unleash The Beast" se bude již tradičně odehrávat v Ostravském klubu Barrák a to v pátek 12. dubna 2024 od 18:00!
A na co se můžete těšit? V první řadě vystoupí ostravská skupina "Chráňená Dílna" – vítěz soutěže amatérských hudebníků "Líheň 2022". Punk-rocková skupina, která vás dostane do varu svou tvorbou a texty, které napsal sám život!
Další kapelou je již ostravská melodic-death metalová stálice "Syridas", která vám naservíruje pěkně zostra své metalové běsnění! Dle našich informací do Ostravy dovezou i svou novou desku "When Death Calls", kterou zároveň na domácí půdě pokřtí!
Nechoďme dále kolem horké kaše a skočme rovnou na věc, brněnská kapela Gate Crasher – většině nemusíme představovat, ale kdyby se náhodou někdo našel. Rocková smršť Gate Crasher je stále známějším jménem na české scéně. Pravidelně vystupuje na největších letních festivalech, hrála s mezinárodními hvězdami (Aerosmith, Ozzy Osbourne, Korn, Iron Maiden...) a v současné době je vyhledávaným účastníkem hudebních akcí, často na pozici headlinera.
Představme si ještě poslední článek tohoto brutálního menu, havířovská kapela BASTARD, hrající melodický hard&heavy, která se v posledních letech vyšplhala mezi velmi žádané interprety na tuzemské rockové scéně. BASTARD má za sebou hostování například před britskými legendami Uriah Heep nebo českými bombarďáky TRAKTOR. Nechybí také pravidelně na velkých festivalech a motosrazech
Vstupenky jsou již nyní k dostání v předprodeji v síti SMS Ticket.
Vstupné v předprodeji: 390Kč
Vstupné na místě: 450Kč
Unleash The Beasts 2024