VooDoo TOUR 2016

VooDoo TOUR 2016

25.08.2016 - 21:39

Zprávy

Zveme Vás na podzimní turné kapely Sagittari „VooDoo TOUR 2016“!

Turné na podporu nového alba VooDoo, obsahuje deset koncertů, které proběhnou v klubech či kulturních domech po celé ČR. Album VooDoo, které kapela Sagiitari vydala v květnu, sklízí velice pozitivní hodnocení jak v recenzích, tak u posluchačů (naše recenze zde). Na všech koncertech, bude album v prodeji za zvýhodněnou cenu. V rámci turné kapela Sagittari  vystoupí 15. 10. 2016 na festivalu BUDROCKFEST (malejjarda.com) v Českých Budějovicích či 16. 11. 2016 v Rožné s kapelou TRAKTOR. Turné vyvrcholí 26. 11. 2016 v kulturním domě v Letovicích na akci METAL MIDNIGHT  2016, kde bude nové album VooDoo pokřtěno. Společně se Sagittari vystoupí na turné hostující kapela INFINITY. Více informací k jednotlivým koncertům (čas začátku, další předkapely, cena, atd.) naleznete vždy s dostatečným předstihem na sagittari.cz.

Sagittari

Nová generace melodického metalu!

Precizní muzikantské výkony, hitová euforie a atmosférická aura kapely sevřená ráznými texty.

Ivoš Mazourek
Michal Janků
Milan Mazourek
Lukáš Bělehrádek
Milan Maček

Kapelu založil v roce 2005 Ivoš Mazourek. Po třech letech kapela natáčí první album Zaříkávač hadů, které na podzim roku 2008 vychází. Album příjemně překvapuje českou metalovou scénu, navíc je kladně přijato i recenzemi. Během jednoho roku se prvotní náklad vyprodává. V roce 2009 kapela vyráží na turné po klubech v Česku a na Slovensku. V roce 2010 kapela nahrává dva singly „Jedovaté řeky“ a „Kazatel“. Oba jsou pozitivně přijaty v recenzích, skladba „Jedovaté řeky“ je hodnocena jako nejlepší speed-metalová skladba v ČR za rok 2010. Následně kapela nahrává druhé studiové album Albert Fish. Cd je realizováno v prestižním studiu SONO Records, mix a mastering má na starosti Milan Cimfe. Album vychází v roce 2012. Několikrát se objevuje mezi nejlepšími alby za rok 2012. Stejně jako prvotina Zaříkávač hadů, je i album Albert Fish kladně přijato recenzemi a fanoušky. V roce 2014 kapela natáčí skladby „Tvář pod hladinou“ a „Neandrtálci“. Skladba Tvář pod hladinou se po vydání pravidelně umisťuje mezi nejhranějšími skladbami na bandzone. V roce 2015 natáčí kapela třetí studiové album VooDoo. Album je nahráno ve studiu SONIDOS v Brně, kde se na něm podílí producent Zdeněk Ondráček. Cover k albu VooDoo vytvořil Michal Hladík. Album vychází v květnu 2016.

Infinity

Slávek Baxant
Petr Purket
Martin Břenek
Míra Krist
Miloš Hořínek

Brněnská metalová smečka Infinity se po změně na postu zpěváka a přijetí nového kytaristy stabilizovala a konečně může vyrazit na koncerty napříč kluby a festivaly po celé ČR. Nový singl Večírek, sklidil úspěch a dal kapele motivaci pokračovat v nové tvorbě, kterou do Vás s nasazením napumpuje. Samozřejmostí bude hodně energie a skvělá show, která Vás postaví na nohy!

Zdroj: Metal-Line

Fotogalerie