https://www.traditionrolex.com/16 Na utajeném místě v Praze byla vyvinuta zbraň hromadného ničení, jejíž účinek je naprosto nepředvídatelný. | Muzimax.cz
Na utajeném místě v Praze byla vyvinuta zbraň hromadného ničení, jejíž účinek je naprosto nepředvídatelný.

Na utajeném místě v Praze byla vyvinuta zbraň hromadného ničení, jejíž účinek je naprosto nepředvídatelný.

07.09.2016 - 08:09

Recenze

Autor: Dědek

Vyhlášen mimořádný stav. Místo výroby je marně hledáno. Obyvatelstvo je šokováno.

Praha a celá Česká republika je v totálním šoku. Na neznámém místě v Praze byla stvořena bomba, jejíž účinky nejsou přesně zřejmé, leč jedná se o zbraň hromadného ničení s možnými dalekosáhlými následky. Nikdo přesně nezná její složení.

Tajné zdroje však uvádějí, že znají nejdůležitější složky této bomby. Tyto zdroje sice není možno důvěryhodně ověřit, ale i přesto se stávají cennými prameny informací týkajících se této hrozby. Náš internetový deník ve spolupráci s Metal-Line právě teď přináší fakta o aktuálně nastávající hrozbě.


 

RECENZE CD THE AGONY: DIRTY AND DANGEROUS 2015

 

Sestava zvaná TA 2015, mezi seznámenými odborníky též DAD, se skládá údajně celkem ze 13 důležitých součástek. Výrobní schéma je zpracováváno výhradně v angličtině (utajený AJ expert: „Mimochodem, lepší angličtinu jsem poznal snad jen u Mr. R. Antonína z továrny Second End, to polykání koncovek je omamné v obou případech.“). Z bezpečnostních důvodů je dokumentace jenom 8-stránková a obsahuje pouze nejdůležitější informace, na jejichž základě ovšem není možno zbraň sestavit. Přístup k ní mají pouze identifikovaní uživatelé.

Mechanicky, elektricky...

Zbraň sestává jak z mechanických, tak elektrických součástí. Mechanicky působí zejména složka 01 LGW (LETS GET WASTED), která svým tvarem ve své přední části lehce připomíná technologii modulu z konce 80. let, a sice ŽZO ze slavných slovenských železáren zovaných Tublatanka, následně však získává svoji vlastní nezaměnitelnou podobu.

Zatímco součástka 01 LGW zajišťuje rychlost působení zbraně, systém T.W.S. se podílí na říznosti a účinnosti projektu. Za vývojem této součástky stojí každodenní poctivá práce, jak ostatně vyjádřeno v anglické dokumentaci zbraně slovy: „I stand on the street every night of the week.“ Jeden z utajených zdrojů vyjadřuje neuvěřitelnou skutečnost, že tato součástka prý nesmí být mazána olejem ani ničím jiným obyčejným, ale exkluzivně medem. „It is true, honey!“ ;-)

Mission Impossible?

Účinně svěží působení výrobku zajišťuje 03 IMP 3:45, ve vědeckých kruzích též pod zjednodušujícím názvem IMPOSSIBLE. S velkými obtížemi se nám podařilo zjistit, že některé této problematice se věnující kapacity považovaly za doslova nemožné zapojit tuto místy až mystic black (doprovodná tělesa v závěru) - thrash (sólová tělesa v závěru) metalovou součástku do celého systému. Yes, kytarové sólo úžasné, až nemožné (že by anglicky Impossible?) Leč podařilo se a systém funguje možná překvapivě na výbornou.

04 2015 GITM je mezi konstruktéry těžkého kovu šlágr. Komponenta působící svým tvarem až trochu sexuálně je tradiční součást každého mnohovrstevného bojového systému. I zde je zabudována a začleněna velmi účelně a zkrátka a jednoduše fachčí! Silný propojující elektrický sólový systém dává vědět, že tady to kurewsky probíjí.

Nejvyvinutější součást celého ústrojí - DAD

Ústředním motorem projektu je bezpochyby šlapající modul DAD, který je považován za absolutně nejvyvinutější součást celého soustrojí (tedy pokud nepočítáme samotné výrobce – viz fotografická část technické dokumentace). Všimněte si zejména té fotky pod kotoučkem, kdy konsextruérky Kandoussi a TP se na sebe dívají, jak kdyby se chtěly za pět minut ojet – aby nedošlo k omylu, v konstruktérské hantýrce slovo „ojet“ znamená vyzkoušet, jestli je systém funkční. I když, ehm, to je vlastně to stejné...). Systém je natolik odolný, že nepotřebuje ani příliš časté čištění, proto je častokrát až hříšně špinavý, a přesto velmi, ale opravdu velmi nebezpečný. Motor motor motor všeho!

06 ROCKIN’ je katalyzátor procesů zbraně ve smyslu tom, že všechno co by náhodou doposud nebylo rockové, se rockovým stane.  Tato součástka pracuje spolehlivě jako srdce, totiž „every day and night“, buší a buší a buší...až se zklidní, romanticky zklidní („Two girls living in Frisco ... the were demolition girls“), a vzápětí opět vybuchne. Demolition Girls!

Preventivní protipožární systém – nad 18!

07 BMF (BE MY FIRE) je preventivní protipožární systém, sice zpracovaný moderním způsobem, leč vycházející ze starých poctivých ohňových, resp. protipožárních základů. Skladba nad 18. Čili jakožto nad konstrukční systém verze 18, aby bylo jasno. Jinak si tuto komponentu mohou poslechnout samozřejmě úplně všichni (a hlavně ti, kdož neumí anglicky, jako třeba já, tam fakt nic nehrozí, heh).

Bez 08 AIM by zbraň rovněž nefungovala. Z hlediska melodické stránky chytlavý podklad spojů pro komunikaci mezi jednotlivými oddíly systému. Výjimečně dobře chlazený moment, it’s cool.   

Myšlenka, která má křídla

Totální vynález, totální mozek utajené zbraně představuje 09 EA, dnes již odhalená jako EVIL ANGEL, zahrnující těžkotonážní hutné komponenty přes jemné mikroprocesory až zpět po valivou sílu andělského zla. Jistý nejmenovaný odborník na válečné zbraně se vyjádřil ve smyslu tom, že „myšlenka tohoto komponentu má křídla“. Synkopická synchronizace dílčích elementů v hlavním řazení pulsujícího produktu vytváří kontrastní působení (ženských) zbraní až do mamutí erekce reakce zpevnění leckterých dílů dřívěji ne zcela natolik objemově vydatných. ;-)

Černý humor zbraně TA 2015 podtrhuje její součást 10 WTK, až bluesově i samply podporovaný systém, sílící poselství WILL TO KILL. Recitační podloží jako při zrychleném Puškinově památníku je součástí i zvukové verze dokumentace na CD discích, kterážto unikla mezi veřejnost. A potenciální druhý díl bude znít: „Will To Kill, Byl Tu Byl, Blil Tu Bill, Kill To Bill!  SHE’S A BEAST! ;-)  

WAITING je svým názvem zpomalující, funkčně však zrychlující element, který strašně dlouho do soustrojí nemohl zapadnout. Jistý vědec, který na projektu pracoval X let, komentoval tuto situaci slovy: „Waiting for something that never comes.“ Poté, co se to podařilo, začal prý ve svém bytě nezřízeně radostně tančit, aby si po uplynutí tří minut přivodil nic jiného než Distorzi. ;-)  

Triple game???

Vypukla hostina! Hostina radosti nad sestrojením součástí! Vlastně nad sestrojeným celkem! Nad sestrojenou bombou!

TRIPLE GAME? - VYPUKLA VÁLKA!

Tady Dědek (Metal-Line)

Aktuální zprávy převzaté z MTK:

Reportér MTK Diamel K. : Vidím krvavý plamen, krvavý plamen ohně, vidím šelmu. Slyším JI. Znova a znova... Lidé se zmítají v agonii plamenů, v agonii všeho. Chtějí víc. Ještě víc. Kdo to zvládne, proboha kdo, podaří se to někomu?

Dceřinná společnost THE AGONY je po úspěšném projektu DIRTY AND DANGEROUS 2015 připravena - připravena vše příští zvládnout.

P.S: A jelikož jsme v avízu na tento článek hovořili o koncertech, tak komu se muzika The Agony líbí, vězte, že ve středu 23. 11. 2016 vystoupí společně se supportem Fancy Foxx na brněnské Melodce...

Fotogalerie

https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16