Českobudějovický zpěvák Janchi představil nový klip k písni Do teba

Českobudějovický zpěvák Janchi představil nový klip k písni Do teba

30.12.2018 - 12:12

Rozhovory

Netrvalo to dlouho a českobudějovický zpěvák Janchi vypustil do světa novou píseň a rovnou ji obohatil i o videoklip. 

Píseň je o vyzrálé lásce, která si už něco zažila a čím déle trvá, tím je silnější. Pro silnou skladbu je  potřeba i pořádné studio, proto Janchi zamířil do předního českého studia Rooftop a produkce se ujal známý producent Ondřej Žatkuliak, který má za sebou spolupráci s interprety jako například Lenny, Marpo, Paulie Garand, Sebastián a další. Píseň má příjemný moderní zvuk plný energie a bystré ucho zde může zpozorovat i něžný ženský vokál, o který se postarala zpěvačka a producentka Mons Berry. 

Janchi: “tuto píseň jsem měl v šuplíku už dlouho a vytvořil jsem mnoho verzí. Některé byly svižnější, některé zase intimnější, ale celou dobu jsem věděl, že by tento song měl spatřit světlo světa, takže jsem ho zařadil do užšího výběru písní, které jsem potom ukázal Ondrovi. Po společné domluvě jsme usoudili, že bude nejlepší udělat tuhle věc. Říkal jsem si, že nejspíš na ni budou reagovat hlavně dívky, ale nyní se ukazuje, že má dobrý ohlas i u chlapů, takže jsem rád, že se v tom dokáží vid  ět”.

Za zmínku určitě stojí i klip, který byl natočený společností Magic Pictures. Ti už také nejsou v branži žádnými nováčky, jelikož mají na kontě klipy například pro Bena Cristovaa, kapelu Škwor, Václava Neckáře a další. Námětu a scénáře se ujal Janchi osobně stejně tak, jako v jeho minulém klipu k písni “V dobrej viere”. Klip můžete vidět na youtube. 

Janchi: Tento song jsem chtěl i s klipem udělat pořádně a tak jsem si na to obojí vzal kvalitní produkce. U klipu konkrétně jsem ovšem neměl ze začátku šajn, jak to uchopit. Každopádně jsem věděl, že by ten příběh měl být v pohybu, nejlépe v běhu. No a potom začali padat otázky. Kam běžím? Proč běžím? a když tam doběhnu, co se stane? a doběhnu tam vůbec? No a po hodinovém brainstormingu byl námět na světě a řekl jsem si, že to prostě musím natočit, ať na to zareagujou lidi jakkoliv. Dále ale detaily prozrazovat nebudu. 

Fotogalerie