https://www.traditionrolex.com/16 Kapela Fate Magazine přichází po 10 letech s novým singlem a klipem Nečekej a chystá se na koncertní pódia! | Muzimax.cz
Kapela Fate Magazine přichází po 10 letech s novým singlem a klipem Nečekej a chystá se na koncertní pódia!

Kapela Fate Magazine přichází po 10 letech s novým singlem a klipem Nečekej a chystá se na koncertní pódia!

29.10.2021 - 12:27

Rozhovory

Kdysi velmi populární teplická pop-rocková kapela Fate Magazine se vrací! Po téměř 10 letech, kdy kvůli tragické události, která se stala přímo na jevišti, v rámci koncertu před domácím publikem, přichází s novým singlem, elánem a hlavně chutí znovu něco tvořit a koncertovat.

"Když jsem před 10 lety rozpustil kapelu Fate Magazine nebylo to proto, že bych nechtěl tvořit muziku, ale tragická událost v kapele, se kterou nikdo z nás nepočítal, mě natolik poznamenala, že jsem neviděl smysl v tom dál pokračovat. Začal jsem závodit ve sjezdu na kole, koupil si karavan a cestoval po Evropě. S partou kamarádů jsme uskutečnili expedici do Afriky, kam jsme vezli dětem kola. Tam jsem si uvědomil, jak mají lidé k sobě blízko a umí se smát, i když nemají téměř nic," říká k situaci zpěvák kapely David Adámek.

"Došlo mi, že moje opravdové vnitřní naplnění je muzika. Začal jsem intenzivně psát songy a rozhodl jsem se první z nich poslat k lidem. Singl má 2 verze, anglickou a českou a oba texty pojí naděje, žít tady a teď.

Každý se někdy může cítit jako uprchlík, mít pocit, že nic nemá význam. O tom je Nečekej. Co bude dál, nevím, naučil jsem se žít tady a teď," dodává David.

 

Videoklip vznikl k české verzi songu. O střih se postaral Jakub Mahdal.

"Klip Nečekej je spíše mým osobním vyjádřením, ve kterém se snažím ukázat, jak důležité je si plnit vlastní sny. Zjistil jsem totiž sám na sobě, že je to jedna z nejdůležitějších věcí v životě nás všech. Každý máme svá přání a touhy, jen na ně občas zapomínáme pod tlakem dnešní doby.

To opravdové leží uvnitř každého z nás, jde o to jen vyslyšet to volání."

Fotogalerie

https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16