Bad Omens vystoupí začátkem února příštího roku díky velkému zájmu v pražském Foru Karlín

Bad Omens vystoupí začátkem února příštího roku díky velkému zájmu v pražském Foru Karlín

28.10.2023 - 09:16

Zprávy

Losangeleská metalcorová kapela Bad Omens z Richmondu potvrdila svou popularitu a jejich čeští fanoušci dali jasně najevo, že klub SaSaZu je pro jejich show malý. Vyprodaný koncert 9. února 2024 se tak pořadatelé rozhodli přesunout do většího prostoru a to do Fora Karlín. Čtveřice Bad Omens se vyžívá v úderných breakdownech a hymnických refrénech, jež evokují současníky jako Bring Me the Horizon nebo Periphery. Ve své hudbě přitom proklouzávají hranicemi, aby nakonec zadusili všechny konvence. Jako support se představí kreativní, žánry bořící internetová ikona a revolucionářka Poppy. Prodej vstupenek do nového prostoru byl zahájen v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Již zakoupené vstupenky na GoOut do původního prostoru zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat.

Noah Sebastian (zpěv), Joakim "Jolly" Karlsson (kytara), Nick Ruffilo (baskytara) a Nick Folio (bicí) se zhmotňuje v přízračné atmosféře, úderných háčcích a smyslných harmoniích ve vysokých tónech povznesených filmovou produkcí. Kapela, která do dnešního dne nasbírala více než 250 milionů streamů po celém světě a získala si uznání fanoušků i kritiků, představuje na svém třetím řadovém albu "The Death Of Peace Of Mind" inspirovaném koronavirovým obdobím nekompromisní a nepopiratelnou vizi.

"Natáčení desky nás změnilo jako skladatele i hudebníky. V mnoha ohledech mám pocit, že mě to jako umělce osvobodilo, protože každé rozhodnutí, které jsme při psaní udělali, bylo pro mě samotného bez obav z očekávání kohokoliv jiného jak by naše třetí album mělo znít. Ať už to byli naši fanoušci, nebo naše nahrávací společnost," popisuje vokalista Noah Sebastian.

Jako support po boku Bad Omens vystoupí jedinečná a nekonvenční americká zpěvačka Poppy, která je autorkou známých hitů, jako například “Girls in Bikinis” nebo “I Disagree”. Mimo její hudební kariéru je od ní neoddělitelná i její surrealistická vizáž a internetová androidí persona, díky níž se proslavila na YouTube, kde mají její chytlavě znepokojivá videa miliony zhlédnutí.