Běž za svými sny vzkazují Poletíme? v novém klipu

Běž za svými sny vzkazují Poletíme? v novém klipu

15.04.2019 - 09:33

Zprávy

Nový videoklip Leť dál, s hostujícím mistrem světa letecké série Red Bull Air Race, Martinem Šonkou, za kniplem letadla, vydávají Poletíme?

Klip k písni Běž dál vznikal pod režijním vedením Michala Orsavy na letišti v Moravské Třebové. “Píseň věnujeme všem, kteří se nebojí svých limitů a snaží se je překonávat. Je o naději a také zdolávání překážek a těžkostí přinášených životem. Nenechte se zlomit ani odradit od naplnění vašich snů,” říká frontman Poletíme? a uznávaný výtvarník Rudolf Brančovský.

Michal Orsava je autorem kreativních a parodických videí jako Harry Potter a Kámen mudrců nebo Sám doma s Donaldem Trumpem, jež nasbírala na 16 miliónů zhlédnutí.

Poletíme? vznikli roku 2007 pod unikátním žánrovým zařazením banjo punk či turbošansón. Osmičlenné těleso dosud vydalo pět alb, aktuálně brázdí republiku s deskou Chce to hit! 

Vtipné, kousavě poetické texty si snadno získávají nadšené příznivce, oceňující netradiční nástrojové obsazení a svižnou rytmiku. Kapelu čeká koncertně nabitá festivalová sezóna, během které se vydá také na Slovensko. Léto zakončí svým dosud největším sólovým koncertem 5. 9. 2019 v pražských Žlutých lázních.

 

Fotogalerie