FESTIVAL BEATOVÝCH LEGEND

FESTIVAL BEATOVÝCH LEGEND

18.09.2019 - 22:37

Zprávy

Známe finalisty! Až na jednoho. O něm do 15. 10. rozhodne publikum!

Finálové klání skončilo. Ze šestnácti semifinalistů postupuje, z rozhodnutí dvanáctičlenné poroty, pět finalistů, na toho šestého si ještě počkáme, protože o něm rozhodne veřejnost.

Takže KDO POSTUPUJE?

Jsou to v abecedním pořadí: Bluesberg Olomouc, Particles Trenčín, Souperman Brno, Whatrock Praha a Wrak! Brno. Všem finalistům gratulujeme. Pokud kliknete na jméno kapely, získáte o ní podrobnosti.

Finalisté si zahrají 8. 11. v brněnském SONO CENTRU na stejném koncertu jako ostravští BUTY.

Vítěz finále si zahraje 28. března 2020 v pražské Lucerně na Koncertu legend. Bude hrát po boku Michala Prokopa a jeho Framus Five, Romana Dragouna a skupiny Futurum, dále v Lucerně vystoupí Vítkovo kvarteto, Laura a její tygři, Precedens a zajímavá skupina z Bratislavy Bullet Holes.
 
O KOM SE JEŠTĚ ROZHODUJE?

Jedenáct kapel zůstalo po postupu pěti finalistů v baráži a ještě není zcela rozhodnuto. Bude záležet na poštu hlasů, které pomocí SMS jednotlivým kapelám fanoušci pošlou. Hlasování je jednoduché. Na webu si otevřete odkaz http://soutez.beat-festival.cz/rocnik-2019/anebo na liště hlavní stránky kliknete na SOUTĚŽ. Nejprve uvidíte pět finalistů a pak zbytek semifinalistů. Vyhledáte si kapelu, které chcete dát svůj hlas, kliknete na obrázek a otevře se vám návod, jak poslat hlas.  Zde je tedy seznam kapel, kterým můžete pomoci do finále. Kliknutím na jméno se dostanete na podrobnosti a dostanete návod, jak pro ni hlasovat.


AYA
Back to The Roots
Doktor Doll
Geronimo
Hrabě Monte Crazy
Joe Purple
LAMPS
Mad Days
The Drops
Tonal Construct
Třískáč

Navštivte naše webové stránky
Podpořte nás na facebooku. SDÍLEJTE! Děkujeme.
BUTY HOSTEM BRNĚNSKÉHO FINÁLE
Buty jsou česká populární hudební skupina, původně z Ostravy, která vznikla v roce 1986 ze skupin U238 a B komplex. Zakládajícími členy jsou Richard Kroczek a Radek Pastrňák.

V hudbě skupiny Buty se mísí velké množství hudebních stylů (rock, folk, folklor různých etnik, country, jazz, reggae a další) s nápaditými a vtipnými texty. Zatím posledním albem je Duperele. Název skupiny znamená „Boty" v lašském nářečí, do kterého bylo slovo převzato z polštiny.