https://www.traditionrolex.com/16 Insania představuje singl Nebe a Nietzsche | Muzimax.cz
Insania představuje singl Nebe a Nietzsche

Insania představuje singl Nebe a Nietzsche

28.11.2015 - 15:00

Zprávy

Autor: Kontra Production

Nebe a Nietzsche je první singl z chystaného alba skupiny INSANIA. Skladba byla natočena stejně jako předchozí Anděly ověnčená deska Zapal dům poraž strom… (XP, 2013) s producentem Robotomem ve studiu Šopa. V brzké době bude doplněna videoklipem.

Kapela INSANIA po výrazném ohlasu na album Zapal dům poraž strom …, které získalo dvě žánrové ceny Anděl v kategoriích hard´n´heavy a punk/hardcore, začíná pracovat na novinkové desce. Jako první ochutnávku předkládá fanouškům skladbu Nebe a Nietzsche. „Text písně se odráží od citátu Friedricha Nietzscheho V nebi nejsou žádní zajímaví lidé a rozvíjí ho do ironické fantasmagorie o hrstce vyděděnců, kteří do nebe pronikli násilím. Pohrává si se současnou hodnotou víry a informačním chaosem (např. úryvekNa počátku bylo slovo, na konci je spam),“ přibližuje lídr Insanie Poly. „Ke skladbě vzniká zároveň klip a v následujícím roce budeme dál pracovat na novém albu,“ shrnuje další plány. To by mělo vyjít v průběhu roku 2017.

V živém podání bude do konce roku skladba ke slyšení na koncertu 11.12. v brněnské Melodce, kde INSANIA vystoupí společně s Dark Gamballe.

 

Zdroj: Kontra Production

Fotogalerie

Přidejte si nás na Facebooku
https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16