Kapela DneskaNe vydává první píseň z nově chystaného alba s názvem „Z krve tvý“

Kapela DneskaNe vydává první píseň z nově chystaného alba s názvem „Z krve tvý“

29.07.2022 - 10:57

Zprávy

DneskaNe je svižná tříčlenná rocková kapela, tzv. POWER TRIO, které vás uhrane svými energicky zběsilými koncerty doprovázenými mlhovými efekty a důvtipem frontmana.

Před nedávnem vydali skladbu s názvem „Pojď s námi“ jako první ochutnávku z chystaného třetího studiového alba, které ponese název „Z krve tvý“, bude obsahovat deset zbrusu nových skladeb a tohle je první z nich. K písni „Pojď s námi“ vytvořil Mark Criss Pö (bubeník kapely DneskaNe) i lyrics video. Píseň byla složena v době, kdy kapela procházela krizí jak v osobním, tak kapelním životě. "Text je obrazem toho, co se dělo v naší blízkosti. Nebylo to hezké období, ale zároveň jsme se posunuli dál jako lidé i přátelé".

Další píseň z tohoto alba, kterou kapela vydá někdy na konci srpna, vydá i s profesionálním videoklipem. Samotné album kapela plánuje pustit do světa někdy na začátku roku 2023. Teď je letní festivalová sezóna v plném proudu, ale kapela ani na podzim nelení a vyrazí v říjnu a listopadu na Tour se spřátelenou kapelou Maniac. Tour bude mít dvanáct zastávek, 1. 10. v Ostravě, 7. 10. v Prostějově, 8. 10. v Přerově, 15. 10. v Klatovech, 21. 10. v Brně, 22. 10. v Kroměříži, 29. 10. v Kutné Hoře, 4. 11. v Domažlicích, 11. 11. v Pardubicích, 12. 11. v Jindřichově Hradci, 19. 11. v Zábřehu a 26. 11. v Novém Jičíně, tak neváhejte a jejich Tour určitě navštivte.