Kapela DneskaNe vydává psycho videoklip k písni „Z KRVE TVÝ“

Kapela DneskaNe vydává psycho videoklip k písni „Z KRVE TVÝ“

20.10.2023 - 08:55

Zprávy

DneskaNe je svižná čtyřčlenná rocková kapela, která Vás uhrane svými energicky zběsilými koncerty doprovázenými mlhovými efekty a důvtipem frontmana. Mají za sebou už tři studiová alba, spoustu singlů a přes deset videoklipů. Videoklip k písni „Z KRVE TVÝ“ je předposlední videoklip ze stejnojmenného nejnovějšího alba. Videoklip natočil a sestříhal Mark Criss Pö, bubeník kapely.

Pár slov o písni: Píseň Z KRVE TVÝ vznikla původně jen jako akustická slátanina, kdy šlo o vyjádření bolesti a emocí. Když poprvé zazněla na zkušebně, tak jsme si řekli proč ne a začali jsme vytvářet text ve slokách a postupně jsme ji dotlačili do zdárného konce. Bylo to poprvé, kdy jsme nad textem přemýšleli všichni a podle nás je text v této písni opravdu skvělý. Písnička je o toxickém vztahu mezi dvěma lidmi, kdy nemůžou být spolu a zároveň bez sebe, přičemž se vzájemně ničí.

Kapela jede už druhé turné k nejnovějšímu albu „Z KRVE TVÝ“ a na jaře si dají přestávku od koncertování, aby se mohli opět naplno věnovat nové tvorbě. Tento rok je můžete zastihnout ještě 28.10. v Olomouci, 3.11. v Hranicích, 1.12. v Brně, 2.12. v Kroměříži a 8.12. v Ostravě.