Předprodeje indikují, že Reflexy oslaví 25 let opravdu ve velkém

Předprodeje indikují, že Reflexy oslaví 25 let opravdu ve velkém

08.05.2018 - 11:22

Zprávy

Už jen pár týdnů a jedinečnými megakoncerty oslaví pop-rocková skupina Reflexy čtvrt století na scéně.

Již více než před půl rokem Pavel Chabičovský, manager populárních Reflexů avizoval koncerty, které se nikdy nebudou opakovat, umocněné světelnou show a velkoplošnou obrazovkou a dnes členové tohoto souboru se těší z reality, že čísla z předprodejů již po prvních měsících příprav překonala všechna očekávání a toto velkolepé pojetí výročních akcí, které je skutečně velmi nákladné, přinese tisícům lidí opravdu skvělé nevšední zážitky.

Publikum se krom technických vychytávek  může těšit i na legendární Argemu a slovenskou folk-punk jedničku Heľenine Oči. Na všech třech megakoncertech show Reflexů, tedy Martina Koníčka (klávesy), Josefa Lysoňka (bicí), Ondřeje Filáka (basa + zpěv) a Libora Plška (kytara + zpěv) doplní i další jejich vzácní hosté, jako například Josef Gargulák a Dušan Říkovský. Zazní samozřejmě i nejsledovanější píseň "Proud mezi námi" se zpěvačkou Alžbětou Kolečkářovou, která byla finalistkou SuperStar. Tento známý duet v současné době nasbíral více než 2 700 000 shlédnutí na youtube.

Spoluautor tohoto duetu, zmiňovaný Ondřej Filák prozradil, že v případě Reflexů půjde o zcela jedinečné vystoupení se spoustou netradičních momentů a že z doposud jedenácti vydaných alb zazní jen to nejlepší a součástí programu bude samozřejmě i vzpomínka na původního tragicky zesnulého zpěváka Jardu Garguláka.

Fanoušci si ještě stále mohou lístky zakoupit na portálu smsticket.cz nebo na předprodejních místech, či webu kapely, kde je i kompletní info k akcím - www.reflexy.cz

8.6. v Hrabové na Šumpersku - https://www.facebook.com/events/1959744651022182/

16.6. v Otrokovicích - Zlín - https://www.facebook.com/events/977529235720740/

22.6. ve Výčapech na Třebíčsku – https://www.facebook.com/events/133354017443041/

Jak vznikaly největší hity? / REFLEXY 25 let: