Sian Evans s Kosheen v rámci Resist 20th Anniversary Tour přidávají koncert v Praze

Sian Evans s Kosheen v rámci Resist 20th Anniversary Tour přidávají koncert v Praze

07.09.2022 - 11:45

Zprávy

O koncert britské charismatické zpěvačky Sian Evans a její skupiny Kosheen v pražském Lucerna Music Baru je takový zájem, že pořadatelé přidávají další koncert.  Ten proběhne 19. září. Sian Evans & Kosheen tak po dvou a půl letech vystoupí v Praze, poprvé 18. září a pak hned 19. září. Oba koncerty začínají ve 20 hodin a jako oficiální host zahraje pražská kapela Adovany.

Sian Evans a její spoluhráči navazují a připomínají si loňské 20. výročí od vydání alba Resist. A právě v rámci Resist 20th Anniversary Tour vystoupí tato koncertní sestava Sian Evans & Kosheen v září ke svým věrným českým fanouškům, kteří se mohou těšit na hity z alba Hide U, Catch, (Slip & Slide) Suicide, Hungry nebo Harder.

Během téměř dvou desetiletí kreativní práce a živého vystupování s Kosheen se charizmatická frontmanka kapely Sian Evans proslavila jako skladatelka i nezaměnitelná zpěvačka. Mimo jiné, spolupracovala s mnoha špičkovými producenty jako jsou DJ Fresh, Stanton Warriors, Roger Shah, Dino Psaras, Kid Crème, Chicane, Jody Wisternoff či Headhunterz. Po rozpadu Kosheen v roce 2016 Evans nasměrovala svou energii do nové živé show a dokázala ukázat jiné možnosti a perspektivy i vášeň a hloubku hudby Kosheen. S čerstvou energii s původním bubeníkem Mitchellem Gloverem a dalšími prvotřídními muzikanty přinášejí současní Kosheen další zajímavé barvy a nuance ve zvuku a emotivní show s výrazným hlasem Sian, který je zárukou kontinuity, inspirace a silného posluchačského zážitku. V roce 2019 se kapela Kosheen znovu objevila na festivalových pódiích. Vystoupili pro tisíce fanoušků na Glastonbury, Boomtownu, Revolution Festivalu a dalších po celé Velké Británii a Evropě. Od roku 2021 slaví 20 let své ikonické nahrávky masivním turné Resist 20th Anniversary a Sian Evans & Kosheen pokračují v upevňování své pověsti jedné z nejikoničtějších kapel své doby.

Zdroj: 

Fotogalerie