Vesper oslaví desítku, popřát přijedou kapely Abraxas a Medvěd 009

Vesper oslaví desítku, popřát přijedou kapely Abraxas a Medvěd 009

13.01.2018 - 11:26

Zprávy

První dekádu své existence uzavírá a slaví kutnohorská hard-popová parta Vesper. Kapela má na kontě desítky koncertů, několik videoklipů, čtyři řadová alba a skladby z pátého pomalu pronikají na veřejnost.

Koncert na oslavu vzniku kapely, který nese název VESPER - 10 LET NATVRDO, přichystala produkční agentura PB Production, která se ujala pořadatelské role, na 26. ledna 2018 do známého kutnohorského klubu Česká 1.

„Kromě fanoušků přijedou Vesperu popřát a představí se na pódiu i kapela Abraxas a sympatická úvalská parta Medvěd 009. Abraxas je zároveň kmotrem dvou řadových alb kapely Vesper, takže to do sebe krásně zapadá.“, upřesnil Pavel Bečán z agentury PB Production.

„Vesper na koncert připravil speciální playlist, který posluchače provede všemi doposud vydanými alby. A jako bonus zazní dva nové singly z právě natočeného a k vydání připravovaného alba s názvem Pan Optikum.“, doplnil Milan Jahodář, kapelník Vesperu.

Výroční koncert je zároveň startem série koncertů sdružených pod hlavičku VESPER – 10 LET NATVRDO TOUR a veškerá koncertní činnost Vesperu se letos ponese v tomto duchu. Finále obstará vydání nového alba, které je plánováno na druhou polovinu letošního roku.

Kutnohorský klub Česká 1 je vyhlášeným koncertním místem a uznávaným klubem. Jeho kapacita není nafukovací a tak vzhledem k tomu, že kapela nepustila žádné vstupenky do předprodeje, měli by se fanoušci připravit na tlačenici u vchodu. „To přece žádného opravdového fandu neodradí. Přijďte si užít parádní jízdu trojice VESPER – ABRAXAS – MEDVĚD 009, bude to parádní večer!“, zve příznivce nejen kapely Vesper Martin Jahodář, sólový kytarista.

Fotogalerie