https://www.traditionrolex.com/16 Wohnout má Svatozář a začíná výroční tour | Muzimax.cz
Wohnout má Svatozář a začíná výroční tour

Wohnout má Svatozář a začíná výroční tour

02.11.2016 - 18:11

Zprávy

Skupina Wohnout v pátek vydává nové DVD i s audio plackou z letního koncertu na koupališti Vyžlovka, a také zahajuje druhou část výročního tourné po KD, kam si vozí vlastní světelný a zvukový aparát a scénu. Jako ochutnávku z nového nosiče nyní představuje live videoklip, a to na píseň „Svatozář“ z posledního řadového alba. Skladbu můžete slyšet v netradiční podobě s houslemi, kterých se ujal Vojta Lavička.

Krom videoklipu Vojta vystoupí jako host na velkém pražském koncertě v Malé sportovní hale 16. listopadu, kde si s Wohnouty zazpívá i Eva Pilarová nebo Spejbl a Hurvínek.

Žádný pražský koncert není běžný. Nejsem Pražák, ale žiju tady, takže je to domácí koncert. Navíc přijde celá rodina…  ale i kdybych koncert celý pokazil, tak mi nikdo neřekne půl slova“ komentuje tuto výjimečnou zastávku šňůry bubeník Zdeněk Steiner.

Kapela slibuje dlouhý playlist a scénu, která bude pouze na tomto koncertě.  V roli předskokanů se objeví kapela Th!s, ve které hraje Vojta Kotek, který je zároveň režisérem klipu Svatozář. Jak vypadá se můžete kouknout zde:

Fotogalerie

https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16