https://www.traditionrolex.com/16 Wohnout zahájil turné Bez elektriky | Muzimax.cz
Wohnout zahájil turné Bez elektriky

Wohnout zahájil turné Bez elektriky

10.03.2017 - 09:41

Zprávy

Historicky druhá unplugged sezóna oblíbené české kapely Wohnout zavítá do čtrnácti měst, kde "Wohnouti" představí všechny své nejzásadnější hity v upravených akustických verzích. Potvrzeným hostem je například houslista Vojta Lavička.

Naše kapela byla skoro dvacet let zapojena do elektrické zásuvky, ale náš basák Zemánek jednou nešikovně vykopl síťovej kabel a my zjistili, že nám to akusticky docela dobře zní. Takže v rámci šetření elektrické energie jsme se rozhodli vyrazit na naše druhé unplugged tour a tím dopřát zasloužený odpočinek našim zesilovačům“ komentuje zrod nápadu zpěvák Honza Homola.

Kapela připravuje speciální scénu, kterou oživí již takto dost netradiční koncert na sezení. Team se navíc rozrostl o houslistu Vojtu Lavičku, který kapelu doprovodí polovinu koncertu. Písně dostaly nové aranže, někdy zase jiné tempo. V roli hostů se prostřídají  Dirty Blondes, Snap Call band nebo PayaNoia.  Ti taktéž svůj set překopali do akustické podoby a nastalo tak mnohých změn oproti standardním vystoupením.

Wohnouti se schází po dvouměsíčním kapelním volnu, které tradičně strávili na cestách, kde skládali písně na nově připravované album, které by mělo vyjít na jaře příštího roku.

Termíny:

3.3. Český Krumlov – Fabrička

4.3. Stříbrná Skalice – Hospůdka na Marjánce

9.3. Liberec KD

10.3. Pardubice – Congress Centre Palác  Pardubice

17.3. Olomouc – Kino Metropol

18.3. Brno – Mahenovo divadlo

24.3. Teplice – Krušnohorské divadlo

25.3. Mladá Boleslav – Škoda Muzeum

31.3. Opava – Kino Mír

1.4. Frýdek – Místek – Kino Petra Bezruče

7.4. Šumperk – KD

8.4. Kralupy nad Vltavou – KD Vltava

13.4. Prachatice – Městské divadlo

14.4. Velké Meziříčí - Jupiter

https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16