Xindl X představuje videoklip k nové skladbě SebeLovesong. Singl je předzvěstí nového alba a zároveň pozvánkou na pražský koncert 25. listopadu v O2 universum!

Xindl X představuje videoklip k nové skladbě SebeLovesong. Singl je předzvěstí nového alba a zároveň pozvánkou na pražský koncert 25. listopadu v O2 universum!

21.01.2021 - 14:43

Zprávy

Zpěvák a skladatel Xindl X pouští do světa nový videoklip k písni SebeLovesong, která se stejně jako první vlaštovka „Něco je ve vzduchu“ z minulého roku, objeví na připravovaném studiovém albu Terapie. SebeLovesong opět sází na typický Xindlův textařský rukopis plný slovních hříček.

Jak už název songu napovídá, je píseň milostným vyznáním. Ale tentokrát milostným vyznáním sobě samotnému. "Asi většina písní, co kdy vznikly, jsou o lásce k nějaké druhé o sobě." říká Xindl X, " Ale ještě jsem nenarazil na žádnou, která je o lásce k sobě samému. Vždyť se přece říká, že kdo nedokáže mít rád sebe, nedokáže milovat ani nikoho jiného. Tak jsem si řekl, proč nenapsat píseň o sebelásce, i když trochu neopětované,“ dodává Xindl X. Klip režíroval režisér a zároveň muzikant Michal Skořepa. Spolu vymýšleli i scénář.

„Vzhledem k tématu písně přišel Michal s nápadem, abych v klipu zahrál všechny role. Naštěstí jsem coby písničkář a scenárista zvyklý sedět na několika židlích najednou“ doplňuje Xindl X. Michal Skořepa, který měl na starosti režii, kameru i výsledný střih, na natáčení vzpomíná těmito slovy: "Bylo těžké si uhlídat všechny Ondry na place, každý byl úplně jiný. Ale nakonec přišel Xindl X a dal tomu pořádek.".

Nový klip je nejen předzvěstí nového alba Terapie, které Xindl X plánuje vydat na podzim tohoto roku, ale též pozvánkou na největší koncert Xindlovi letošní koncertní sezóny v novém pražském hudebním sále O2 universum. Původně se měl koncert konat 30. ledna 2021 v pražské O2 areně, ale vzhledem ke stále trvající pandemii nebylo možné v tomto termínu koncert uspořádat v plném rozsahu. Koncert byl tedy přesunut na nový termín, a to na 25. listopadu 2021, do nového prostoru O2 universum. “Moc se na všechny těším, koncertování nám všem hodně chybí. Přijďte si s námi opět užít společnou energii, hudbu a vše, co nám téměř celý loňský rok chybělo …. samozřejmě máme kalendář plný přesunutých koncertů z loňského roku, ale zakončíme ho pro mě tím nejzásadnějším, a to v pražském O2 universum!“.

Foto: archiv Xindl X

Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500