Zpěvačka a herečka LARA MORR přichází s novým singlem a videoklipem Múza, který srší vášní a sex-apealem

Zpěvačka a herečka LARA MORR přichází s novým singlem a videoklipem Múza, který srší vášní a sex-apealem

13.01.2020 - 19:13

Zprávy

Příběh Múzy volně navazuje na první singl Dýchaj, který LARA vydala v květnu minulého roku, tehdy ještě pod svým vlastním jménem Veronika Morávková. „Múza“ se však nese více v rytmu R´n´B, klade důraz na ženskost, sex-appeal a vášeň. Autorkou textu je sama zpěvačka, hudbu napsal Marek Marian Leždík. 

„Každý člověk má své sny, tajné touhy. Podle mě si ale každý člověk přeje milovat, být milován a být pro toho druhého múzou – inspirací. A právě o tom je tato skladba,“ prozrazuje LARA MORR. 

Videoklip vznikal v polovině listopadu loňského roku na prknech pražského divadla Studio DVA, kde LARA působí v několika inscenacích. Režie se ujal Adrian Kutný. „Přišla jsem za Adrianem se skladbou a svým scénářem. Řekla jsem mu, jakou mám představu, o čem skladba je, a jak si představuji vizuální podobu této skladby. S výsledkem jsem nesmírně spokojená. Adrian videu vdechnul moderní vizuál a styl,“ říká zpěvačka. „Měla jsem kolem sebe skvělý tým lidí a skvělou kapelu,“ ještě dodává.

LARA MORR, vlastním jménem Veronika Morávková, je herečka a zpěvačka v současné době působící v Praze. Pochází ze slovenského města Gbely, vystudovala brněnskou Jamu. Loni v květnu vydala svůj první singl Dýchaj. Účinkuje v různých divadlech jako je Hudební divadlo Karlín (Jesus Christ Superstar, Legenda jménem Holmes), Národní divadlo moravskoslezské v Ostravě (Kočky). Aktuálně jí můžete vidět v pražském divadle Studio Dva ve hrách Funny girl, Starci na chmelu a Saxana.

 

Fotogalerie