https://www.traditionrolex.com/16 Jana Kratochvílová v knihovně | Muzimax.cz
Jana Kratochvílová v knihovně

Jana Kratochvílová v knihovně

20.05.2020 - 12:20

Rozhovory

Autor: Ivan Rössler

Městská knihovna v Praze bude opět hostit zpěvačku Janu Kratochvílovou. Bude to 23. června a proto jsme Janě poslali pár otázek, aby na ně odpověděla. Odpovědi byly překvapivé už svou podobou. Všechna písmena v textu byla velká a háčků a čárek nebylo. Není divu, protože odpovědi přišly - jako obvykle - z Vesmíru, odkud Jana pochází. Tak pokud mi někde při opravách textu něco uniklo, nehledejte v tom nic jiného než nesmírný vesmírný vliv. Takže otázka, která nemůže chybět:

 

 Co je nového ve Vesmíru?

Je mnoho nového v našem vesmíru! Máme nové album “Trinity” ze série “Ruby Rose Mayhem no. 2”, kde jsou velmi trefné songy - přesně do současné dramatické doby jako např. “Eliminate Your Fears - Vyeliminuj všechny strachy” či “No Master! - Nikdo nemá být vaším panem!“. Též např. Song “Heroes - hrdinové“. Ten je o tom, že ať hrdiny či anděly střílejí, jak chtějí, praví hrdinové i andělé žijí dál!

A super zpráva: po nucené pauze nás čeká konečně živý koncert 23. 6. v Městské knihovně v Praze, kde bude premiéra nejen songu z nového alba ”Trinity”, ale i super hity, jako Copánky či Kapradina, Král slunce, Publikum, Barbarosa a jiné!

A bude tam také velká rocková oslava nové svobody a doby zlatých vibrací, které spolu vytváříme s podobnými rebely!

P.S. Též budeme mít s sebou svá alba, plakáty apod. Pro všechny fanoušky!

 

Které tři události vás v poslední době zaujaly nejvíc?

1.Třeba to, že si ověřujeme praxi, že “jak myslíme, tak i manifestujeme,” což je naše motto Illuminati.ca! Například jsme se zúčastnili světových meditaci za zvýšeni celosvětových vibrací a opravdu se téměř ihned poté zvýšily energetické proudy “dechu-tepu planety” ovlivňující vše živé na ni, měřené v schumann resonancích v hertzích. Z normální hladiny 7.8 hertz až na 150 hertz! Aspoň na krátkou dobu, což je už v super gamma rays/waves stimulující planetární super vědomí. A to se povedlo s podobnými výstřely vibrací do výšky několikráte.

2. Že sledujeme, jak pozitivní kosmické proudy z centra naší galaxie prýští i na naši planetu a stimuluji vše na ní, že “vše skryté musí vyjít na povrch.” Proto tolik “problémů všude.” Vše se musí obrodit, očistit, zregenerovat a proměnit k lepšímu!

3. Že mnoho lidí se díky dramatickým proměnám a stoupaní životních sil na planetě “napovrch” začíná konečně probouzet z mnohaleté letargie či apatie a začínají zkoumat smysl života svého i planetárního a začínají něco pro to pozitivně dělat! Že mnoho lidi konečně začíná přemýšlet sami za sebe a nejenom papouškují dané vytrubované “zprávy systému “ a to je pozitivní!

 

Na které tři úspěchy z poslední doby jste nejvíc pyšná?

1.Jsem pyšná na Jirku George Hrubeše, který stvořil sérii hojící hudby pod jménem “Elysius,” kde pracoval s ověřenými vibracemi a frekvencemi, které regenerují/hojí a zvyšují planetární vědomí i zdraví. Udělal hned 4 díly! A každý z nich trvá asi hodinu a půl! A funguje to!

2. Mám radost z povedeného alba “Trinity!“ i z dobré pozitivní recenze na ně v Rock and popu! Jirka je prostě geniální skladatel a muzikant!

3. Mám radost, že připravujeme další album “Anarchy a extasy” (3 díl RRM!). Pro tento rok 2020 a bude mít premiéru ke konci roku.

 

Jak bude vypadat váš červnový koncert v knihovně? Uslyšíme něco nového anebo to budou osvědčené pecky?

Bude to bombastický rockový nářez, plný fantasie, energie, divokých rytmů. Mega energie nových hudebních proudů, které planeta právě v tuto kritickou dobu potřebuje jako elixír života! A všichni na ní též! A samozřejmě super nová show i s mega kostýmy za účelem šokujícího povzbuzení imaginace všech zúčastněných! Super nabíječka mega vitality pro všechny zúčastněné našeho koncertu Illuminati.ca !

 

Vyberte tři písničky z těch, které v knihovně uslyšíme.

“I'm calling you!”

“Barbarosa”

“Tři angels”

 

Zdravíme a těšíme se na setkání se všemi na koncertech Illuminati.ca! Můžete se s námi spojit na našich webových stránkách: https://illuminatica.wixsite.com/illuminatica

 

Ivan Rössler

Fotogalerie

https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16