https://www.traditionrolex.com/16 BRUTUS versus TAK CO? | Muzimax.cz
BRUTUS versus TAK CO?

BRUTUS versus TAK CO?

20.08.2018 - 18:16

Zprávy

Autor: Ivan Rössler

Sedm finalistů soutěže Československého beat-festivalu už je známo. Jsou to Anacreon, Continue, Edain, Karol Komenda Trio, MONNA, Penzistor a The Gang.

O osmého finalistu se svádí lítý boj mezi rakovnickou skupinou BRUTUS, která patří mezi legendy českého bigbítu a proslavila se zejména na tanečních zábavách (vznikala v šedesátých letech, takže je na scéně více než padesát let) a skupinou Tak co? , která je spjata s Olomoucí. Tato skupina je poměrně mladá. Vznikla před dvěma lety. Takže jak to dopadne? Zatím vede skupina Brutus a svůj náskok zvyšuje. Nechcete se do hlasování zapojit i vy? Klikněte na jméno skupiny, která se vám víc líbí a pošlete jí SMS. Na stránce skupiny je návod, jak hlas poslat. A také přijďte fandit 3. listopadu do Sono Centra v Brně, kde se bude rozhodovat o tom, kdo si zahraje na Koncertu legend Československého beat-festivalu 16. prosince v pražské Lucerně.

https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16