Největší koncert v Pokáčovo kariéře bude 20. ledna 2022 v O2 areně

Největší koncert v Pokáčovo kariéře bude 20. ledna 2022 v O2 areně

27.12.2020 - 17:00

Zprávy

Textař a písničkář Jan Pokorný, všem známý především jako Pokáč, se rozhodl uspořádat svůj doposud největší koncert, a to rovnou v O2 areně. Zařadí se tak mezi ty největší české zpěváky, kteří zde vystupovali. O2 arena je pro české hudebníky nejvyšší příčkou na domácí scéně a stejně tak tomu je i v případě Pokáče. Jeho koncert se zde uskuteční 20. ledna 2022. 

Uspořádat koncert v O2 areně byl vždy jeho sen. A po rychle vyprodaném posledním koncertu ve Fóru Karlín se koncertní prostor s větším počtem míst přímo nabízel. „Je to poměrně velký sousto, ale pevně doufám, že oba moji fanoušci zmobilizují celé své rodiny a jejich rodiny. Bude to velkolepý se vším všudy. Unikátní zážitek. Můj velkej sen z oblasti sci-fi. A zároveň to bude prostě koncert plešatýho týpka s kytarou, spoustou hostů, spoustou překvapení. Tak tam prosím někdo dorazte, ať to není trapný :),“ říká s humorem sobě vlastním Pokáč o plánovaném koncertu v pražské O2 areně. 

„S Pokáčem spolupracujeme od samého začátku jeho kariéry. Vzpomínám si, jak jsme v roce 2016 připravovali první turné po kavárnách a malých klubech. O to více nás těší, že nyní můžeme Pokáčovi pomoci s největším koncertem jeho kariéry v O2 areně,“ dodává za pořádající agenturu Redhead Music Tomáš Staněk.

Oblíbený písničkář ani v době nucené koncertní pauzy nezahálí a vymýšlí jednu písničku za druhou. Tento rok se stal komentátorem aktuálního dění na rádiu Frekvence 1, kde má svůj pravidelný pořad „Pokáčova rychlovka“. Stále zůstává fanouškům „nablízku“ skrze sociální sítě, kde je velmi aktivní a počet jeho sledujících roste každým dnem. Pravidelně přidává videa na svůj YouTube Pokáčovo kanál, a i proto v tomto směru patří mezi nejsledovanější české interprety. Nedávno nadělil svým fanouškům dárek v podobě nového vánočního singlu s názvem Anděl, světlo světa spatřil i Pokáčovo zpěvník se 46 písničkami, a navíc ještě spustil prodej vánočního Pokáčova merchandise. 

Vstupenky již od 590 Kč jsou v prodeji od 11. prosince od 19:00 v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Pořadateli koncertu jsou RedHead Music a Bestsport.

 

Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500