https://www.traditionrolex.com/16 Rockové legendy Mišík s Hladíkem po roce opět rozproudí pražský Střelecký ostrov | Muzimax.cz
Rockové legendy Mišík s Hladíkem po roce opět rozproudí pražský Střelecký ostrov

Rockové legendy Mišík s Hladíkem po roce opět rozproudí pražský Střelecký ostrov

13.07.2016 - 08:26

Zprávy

Ve čtvrtek 14. července se na pražském Střeleckém ostrově opět setkají dvě rockové legendy. Pro publikum Letňáku – Léta pro Pražany zde zahraje zpěvák a kytarista Vladimír Mišík v doprovodu své kapely ETC… a jako speciální host vystoupí skupina Blue Effect. Koncert, který nabídne program mapující jejich tvorbu od minulosti až k novějším skladbám, začíná v 19,30 hodin.

„Vladimír Mišík s Radimem Hladíkem se na společných pódiích objevují pravidelně. Vidět jste je již mohli také u nás během loňského ročníku Letňáku – Léta pro Pražany, kdy se jejich koncert stal jedním z nejnavštěvovanějších vůbec. Věříme, že večer těchto rockových legend i letos přiláká své fanoušky a že si všichni vystoupení pod širým nebem užijí,“ uvádí mluvčí Letňáku 2016 – Léta pro Pražany Tomáš Kopečný.

Vladimír Mišík je jednou z nejvýraznějších osobností české populární hudby. Svou tvorbou ovlivnil celou řadu umělců z hudebního, výtvarného a literárního prostředí. Přes 40 let hraje s kapelou Etc…, vydal s ní 10 řadových alb, řadu kompilací a podílel se na dalších vedlejších projektech.

Kapela Blue Effect vznikla v roce 1968. Její založení iniciovali Vladimír Mišík spolu s kytaristou Radimem Hladíkem, který v jejím čele stojí dodnes. Obě hudební legendy zanechaly výraznou stopu v historii českého rocku a oslovují již několikátou generaci hudebních fanoušků. V roce 1993 (Vladimír Mišík) a 2005 (Radim Hladík) vstoupili do Síně slávy Akademie populární hudby.

Zdroj: TOPART MEDIA

Foto: Archív Letňák - Léto pro Pražany

Foto ETC: Ivan Prokop

Fotogalerie

https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16