https://www.traditionrolex.com/16 Rybičky 48 chystají na den svatého Valentýna speciální dárek pro ženy! | Muzimax.cz
Rybičky 48 chystají na den svatého Valentýna speciální dárek pro ženy!

Rybičky 48 chystají na den svatého Valentýna speciální dárek pro ženy!

28.01.2018 - 16:04

Zprávy

Autor: Zdena Selingerová

Skupina Rybičky 48 nepolevuje v nasazeném tempu a po vyprodaném prosincovém koncertu ve Foru Karlín Praha chystá speciální dárek pro ženy.  "Není to tak dávno, co jsme udělali song Správní chlapi a od té doby cítíme, že bychom měli udělat píseň i pro krásnější polovinu lidstva," říká kytarista Petr Lebeda a dodává: "Jednak jsme gentlemani z přesvědčení a hlavně jsou pro nás ženy nekonečnou inspirací."

A aby tomuto tvrzení dodali váhu, chystají kluci z Rybiček 48 pro ženy speciální valentýnskou výzvu: "Vážené dámy, dívky, holky, dcery, sestry, matky, babičky, vnučky, zkrátka ŽENY, rozhodli jsme se Vám dát speciální dárek v podobě nového klipu ŽENY. Na svatého Valentýna 14.2. v 8:00 obdržíte od nás mailem speciální prezent v podobě klipu ke zbrusu nové písničce ŽENY, která vzniká v těchto dnech. Klip bude na 12 hodin jen Váš a zbytek planety ho dostane až večer," sděluje kapela na svém facebookovém profilu.

K této výzvě se můžete připojit, pokud připojíte svůj mail a zaregistrujete pod tímto odkazem http://www.rybicky48.cz/ext/R48-News do kapelního newsletteru. "My sázíme na ženskou sílu a bude záležet jen na Vás, kolik bude mít náš nový klip ŽENY za 12 hodin zhlédnutí a jestli si zasloužíte speciální bonus, který nebude z virtuálního, ale z reálného světa. Uvědomujeme si, jak obrovskou silou ženy jsou, mnohdy dokázaly měnit dějiny a tam, kde jsme to my muži neúspěšně zkoušeli silou, zabraly vaše ženské zbraně. O jaké speciální překvapení půjde se dozvíte ze zmiňovaného mailu," dodává zpěvák Kuba Ryba.

Na nový klip i na odpověď, při jaké příležitosti se zástupkyně něžného pohlaví mohou na živo setkat přímo s kapelou se můžete těšit ve středu 14.2. v 8:00.

Zdroj: Zdena Selingerová

Fotogalerie

https://www.traditionrolex.com/16 https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16https://www.traditionrolex.com/16