Smutný Lovec úsměvů uzavírá klipovou sérii k novému albu kapely Vesper

Smutný Lovec úsměvů uzavírá klipovou sérii k novému albu kapely Vesper

05.10.2018 - 00:19

Zprávy

Jen před pár dny (29. 9.) pokřtila kutnohorská hard-popová kapela VESPER své nové, již páté, řadové album Pan Optikum. Průběžně vydávané singly provázely videoklipy, kterých kapela doposud pustila na veřejnost úctyhodných pět. Klip ke skladbě Lovec úsměvů celou sérii uzavře.

„Jde o další z charakterů, které popisujeme na novém albu. Smutný Lovec úsměvů je tak trochu součástí nitra každého z nás. Jen u někoho leze na povrch více a u někoho méně. Je to vlastně tragické hledání vlastního já na úkor druhých. A to není pěkná vlastnost.“, komentuje obsah skladby autor textu a hudby Pavel Ladra.

Lovec úsměvů má i svou vizuální podobu a uzavírá zároveň klipovou sérii, která doprovázela vybrané singly z nové desky Pan Optikum. „Zvolili jsme trochu minimalistickou formu klipu, bez výrazných dějových zvratů, rychlých střihů a dynamiky. Je založený většinově na hře světel a stínů a s hudební
a textovou složkou v téhle podobě výborně koresponduje.“, dodává kapelník Milan Jahodář.

Videoklip LOVEC ÚSMĚVŮ bude pro veřejnost uvolněný dne 5. října v 18:00 hod. u příležitosti Mezinárodního dne úsměvů a najdete ho na oficiálním YouTube profilu kapely (https://youtube.com/kapelavesper).

 

Fotogalerie