V Třeboni slavíme 12. a 13. října 150 let s Nezmary a Katapultem

V Třeboni slavíme 12. a 13. října 150 let s Nezmary a Katapultem

11.10.2018 - 14:55

Zprávy

12. a 13. října 2018 budeme slavit společně s Nezmary a Katapultem. Nezmaři oslaví 40 let své existence a Katapult nezůstane s jubilei pozadu. Olda Říha oslaví 70. narozeniny a zároveň si připomeneme 40 let od vydání legendárního stříbrného alba. Podtrženo, sečteno, slavíme 150 let.

Nezmaři a členové SOČRu

V pátek v 19:00 začneme v Divadle J.K.Tyla pozvolna speciálním koncertem skupiny NEZMAŘI k jejich 40. výročí. Během vystoupení zazní písničky od počátků skupiny až po současnost. Uslyšíte například písničky Ráno bylo stejný, Bodláky ve vlasech, Musíš jít dál, Písek, Růže a samozřejmě nebudou chybět ani další písně ze všech 13 CD kapely. Součástí koncertu bude videoprojekce, díky níž uvidíte i spoustu fotografií spojených s historií Nezmarů.

Novinkou koncertu bude VIP zóna v prostorách lóží. Vstupenky do této zóny zahrnují welcome drink od Pivovaru Antoš (Slaný), kterým si můžete připít na další úspěchy Nezmarů.

Katapult "Šťastné narozeniny"

V sobotu to rozjedeme společně s Oldou Říhou na plné obrátky. Koncert, který trvá tři a půl hodiny, obsahuje nebývalou smršť všech legendárních hitů včetně těch nejnovějších, ale co je hlavní, nekompromisně zazní "stříbrné" album z roku 1978 ve stejném pořadí písní jako v době jeho vzniku a se stejným aranžmá všech písniček.

VIP zóna je samozřejmostí. Nejlepší místa, karta s podpisy Katapultu a 3 piva bez fronty pro ty největší fanoušky. Užijte si koncert na plno a nezdržujte se čekáním.

Zdroj: Pavel Barnáš-Art Director Okolo Třeboně

Fotogalerie